maanantai 6. lokakuuta 2014

Viikonlopun kuulumiset kuvapainotteisesti ja asiaa äitibloggaajille!

Viikonloppuna tapahtui taas hurjasti kivoja asioita, ja jos kaikesta runoilen, kirjoitan vähintäänkin romaanin. Joten olkaa hyvä, tässä meidän viikonloppu kuvapainotteisesti. 

Perjantai-illan herkut vain elämää -jaksoa katsellessa. 
Koti-ilta perheen kesken. 

Lauantain aamupäivän ootd:t.

Tarjoiluja: kahden suklaan kakku ja kinkkupiiras.
Ada ja Karkki.

Lauantaina aamupäivällä meillä oli valmennustreffit ja tällä kertaa ne oli meillä. Kivaa oli kolmen perheen voimin leikkiessä ja kuulumisia vaihtaessa. 

Annokset Lone Starissa.

Iltapäivällä päästiin piiiitkästä aikaa Kimmon kanssa kaksin treffeille papin katsoessa Karkin perään. Käytiin ensin leffassa katsomassa Mielensäpahoittaja. Tykättiin kumpikin, suosittelen lämpimästi! Tämän jälkeen karkki ja popcorn -ähkystä huolimatta käytettii tilaisuus hyväkseen ja mentiin vielä kaksin syömään ravintolaan. Tällä kertaa valittiin paikaksi meille täysin uusi paikka; Lone Star. Pikkuinen "jenkki-tyylinen" ravintola Turussa Humalistonkadulla, jossa kuitenkin telkkareissa pyöri sm-liigaa. Vaikka paikka oli pieni, oli annokset sitäkin maukkaammat ja isommat. Tykättiin, voisin poiketa hampurilaiselle toistekin. 

Ilmeellä :)
Patikoimassa.

Sunnuntaina aamupäivällä mentiin Minnan kanssa taas kiertämään kirpputoria ja tehtiinkin muutamia kivoja löytöjä. Karkki viihtyi yllättävän hyvin mukana, etenkin kassojen jälkeen olevissa lastenlaitteissa, vaikken edes laittanut rahaa niihin. Tämän jälkeen mentiin pomponrahkaan patikoimaan. Reitti olikin lähinnä pitkospuista tehtyä, joten palautettiin vaunut autoon ja kannettiin Karkkia sekä välillä annettiin tytön seikkailla itse. Eväshetki on aina paras! 

Sitten toiseen asiaan, sain idean, jolla me kaikki saataisiin mahdollisesti uusia tuttavuuksia, lapset leikkikavereita ja ehkä uusia blogin seuraajiakin. Olisiko turun seudun äitibloggaajien tapaamiset ihan hölmö idea? Tiedän, että ainakin muutama tuttu äitibloggaaja lukee tämän postauksen, joten jos innostut ideasta, kommentoi vaikka HEP, ja linkitä tätä postausta sun tuntemille turun lähistöllä asuville äitibloggaajille, jotka hekin kommentoivat ja linkittävät eteenpäin. Jos saadaan jonkinnäköinen jengi kasaan, tavataan tai höpötellään edes sosiaalisen median voimin. Tuskin kellään koskaan on liikaa tuttavuuksia tai lapsilla leikkikavereita, tai jos on, niin tuskin ainakaan liikaa blogin seuraajia. Katsotaan, saadaanko jotain kivaa aikaiseksi! 


9 kommenttia:

  1. Kiitos mukavasta lauantai aamusta ! :) Ja kuulostaa kivalta toi sun idea. Toki mulla ei varsinainen äitiblogi ole mutta osittain kuitenkin joten ehkä mäkin voisin mukaan tulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu, tuut ehdottomasti mukaan! :) Ei munkaan blogi pelkästään Karkista kerro, mut osittain kylläkin. Tunnetko muita äitibloggaajia/luetko äitiblogeja? Linkitä ihmeessä tätä eteenpäin, ettei kaikki osallistujat ole pelkästään mun tuttuja.
      Mun piti linkittää toi Adan kuva sun blogiin, mut poropeukalo ei osannut ainakaan kännykällä :D

      Poista
  2. Heeei kiva toi blogitapaamis-idea! :) Sitä vois vaikka asian edistyttyä luoda jonkinlaisen oman fb-sivun ja olis kiva jos kaikilla olis oma blogi :) Mä oon ainakin mukana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kiva idea, siellä tulevalla "turun seudun äitibloggaajien" -sivulla on helpompi sitten sopia tapaamisiakin, laittaa omia postauksiaan ja saada mahdollista vertaistukea :) Kivaa, että oot mukana, tätä postausta sitten vaan levitykseen kaikille mahdollisille tutuille ja tuntemattomille bloggaajille!

      Poista
  3. Kuulostaa kivalle! Kuulutko sä facebookissa mamabloggaajaryhmään? :) siellä on jo sovittunakin yksi turkulaisten äitibloggajien treffit :)

    VastaaPoista
  4. En kuulu, mutta kohta kuulun, kiitos paljon vinkistä :)

    VastaaPoista
  5. Kuulostaa kivalta idealta! Itse en tosin tällä hetkellä Turun seudulla asu, mutta siltikin miellän itseni sellaiseksi bloggaajaksi :)

    VastaaPoista
  6. Huomenta! Kurkkasin ton mamabloggaajaryhmän ja sisään pääsinkin, kiitos siitä, mutta siellä on todella, todella paljon bloggaajia ympäri suomea ja uusia keskusteluja aukeaa koko ajan (en siis selailemalla mm löytänyt keskustelua bloggaajatapaamisesta Turussa). Voisi olla kiva, että meillä Turun seudulla asuvilla olisi ihan oma pienempi fb-sivusto, jossa ehkä saisi äänensä kuuluviin paremmin, vai mitä mieltä olette? Voisin yrittää sellaista kyhätä jossakin kohtaa, jos innostusta löytyy :)

    VastaaPoista