keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Kysy, anna palautetta, ehdota, kommentoi!

Tykkään tästä uudesta harrastuksestani, bloggaamisesta, todella paljon. On kiva saada itselleen pysyviä muistoja tekstin ja kuvien muodossa. Mutta vielä kivempaa on kommunikoida lukijoiden kanssa. Olen todella iloinen jokaisesta saamastani kommentista, uusista lukijoista ja jokaisesta blogissani käynnistä. Toisinaan on kuitenkin hetkiä, kun en tiedä, mistä aiheesta kirjoittaisin, toisinaan taas pää pursuaa ideoita enkä osaa päättää, mistä postaan ensin. Mutta kysymys kuuluukin, mitä te tärkeät lukijani tykkäätte lukea? Vaikka kirjoitankin blogia myös itselleni, en voi olla myöntämättä, ettenkö pohtisi aina myös sitä, mitä te lukijat tahdotte kuulla.

Pidemmittä puheitta siis, kertokaa, mistä tahtoisitte lukea? Onko arjen tapahtumista kertovat jutut kivempia kuin ns. mielipidekirjoitukset? Askarruttaako jokin asia; kysy rohkeasti! Enemmän Karkkia vai enemmän kuntosalia? Reseptejä? Fiiliksiä? Anna postausideoita, joista juuri sinä tahdot kuulla, niin lupaan hyvän maun rajoissa ne toteuttaa. Iso kiitos jokaisesta kommentista, se piristää varmasti mun päivää ja saa hymyn huulille.



8 kommenttia:

  1. Sulle on kuules haaste mun blogissa, vie kyllä aikaa mutta hauska tehtävä! :)

    VastaaPoista
  2. Mua kiinnostaa ehkä eniten kaikki mitä tulee mielipidekirjotuksiin ja treenaamiseen (ja tämän myötä myös ruokajuttuihin) :) Toki luen paljon muutakin, mutta nämä on sillä TOP3-listalla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, kiva kuulla mistä lukijat tykkää kuulla lisää :)

      Poista
  3. Millanen treeniohjelma siulla on? monijakonen :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, voisin postata piakkoin tästä aiheesta :)

      Poista
  4. Mä en tiedä ootko jo aiemmin kirjotellu jotain millon oot alottanu treenaamisen/miten innostuit siitä jne. jos et oo niin olis kiva kuulla siitä :) ja tietty jos sulla oli jotain kuvia enne treenauksen alottamista ja nykypäivään verrattuna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista :) olen kirjoittanut yhden postauksen aiheesta aiemmin, mutta voin kirjoittaa myös jatkossakin, käy kurkkaamassa tämä postaus:

      http://arjensekametelisoppa.blogspot.fi/2014/09/ikuinen-elamantapamuutos.html

      Poista